Bastuaggregat for simhall, hotell, spa och gym

Bastuaggregat offentlig bastu

Bastuaggregat för gym, spa och hotell ur 12000 serien är rostfria och utrustade med long life elektriska motstånd, dessa är för medeltung drift om ca 10-14 timmar per dygn, nor... Läs mer

Bastuaggregat offentlig bastu

Grid
List

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt

Aktiva filter

Art 12812, ERM 12 kW

Bastuaggregat 12 kW för kontinuerlig drift i simhallsbastu Klicka för kortfattad produkt beskrivning och lista på olika simhallsaggregat
Pris 0,00 kr
Sista produkten i lager
View Detail

Bastuaggregat till offentlig bastu med en bastu som står på kanske halva dygnet ställer helt andra krav på driftsäkerhet än i privatbastun, har du tex mycket service så har du också många timmar och oftast dagar av stillestånd, inte kul för då får reception får massor med klagomål från missnöjda badgäster.
Satsar du på billiga aggregat så kan du räkna med att servicekostnader snabbt äter upp det tillägget som en investering i ett riktigt bra bastuaggregat medför.

Många av våra kunder har tröttnat på korta livslängder, aggregat som inte håller och hela tiden servas, en kall bastu gör ingen glad.
Men bara för att vi har de bästa bastuaggregaten på marknaden innebär inte att vi säljer dem hur som helst, också konstruktion och uppbyggnad av bastun är viktig, inkl ventilationen, och vi har i flera fall sålt konsulttjänster för att få ordning på bastur som inte fungerar som de ska, vi har därför också byggt om flera offentliga problembastur till bra bastur, och sen när grundförutsättningarna är rätt så erbjuder vi också rätt bastuaggregat.

Förväntad drifttid i en simhallsbastu med våra aggregat är drygt fem år före första service, vid rätt dimensionering av aggregat så har alla levererade bastuaggregat haft en längre drifttid, notera också att livslängd för vår simhallsaggregat är ca 20 år.

Enkel tumregel för den offentliga bastun är 1 kW/m3 bastu, klicka för att dimensionera ert bastuaggregat

Även om de aggregat vi säljer är bra så räcker det inte för att få sköna och hälsosamma bad, man behöver också ha riktigt bra bastusten, vilket dessutom är en förutsättning för att vi ska lämna garantier, så tillsammans med våra aggregat levereras alltid Kerkes keramiska bastusten, klicka och läs artikel i tidningen Badmästaren