Bastubelysning, spotlights, downlights, led-lister

Bastubelysning

Bastubelysning som är eleganta och tål varm fuktig bastumiljö. Vi föreslår montage av LED-lister under framkant övre bastulav, lite framåtriktad mot nedre lav. LED-spotlights o... Läs mer

Bastubelysning

Grid
List

Det finns 18 produkter.

Visar 1-15 av 18 objekt

Aktiva filter

Bastubelysning, tips montering och installation

Bastubelysning i form av Led-lister, Led-spotlights och Led-Downlights används främst för indirekt belysning, och i bastun bör belysning vara indirekt då det inte är meningen att man ska lysa upp kroppar, utan det viktiga är att man kan röra sig säkert och obehindrat.
En rätt monterad bastubelysning skapar dessutom en stämningsfull bastu.

LED-lister monteras tex under framkant övre bastulav och lyser då upp den undre bastulaven, detta ger bra ledljus och monterar man den längs hela övre bastulavens framkant så behövs inte mer ljus vid bastubad.
Kan också monteras under ryggstöd och lysa ner på övre laven, ser också väldigt trevligt ut, men om många ryggar samtidigt sitter på bastulaven skyms ljuset.

LED-spotlights och Downlights ger vacker tillskottsbelysning om den monteras nära väggen med ett avstånd 50-100 mm ifrån, då skapas en vacker ljuskägla på panelen, vi rekommenderar två st vid varje kortända bastulav där en spotlight riktas ner mot varje bastulav.
Flera kunder har naturligtvis monterat spotlightsen på annat sätt, tex för att kunna läsa i bastun.

I privatbastun som används som max ett par timmar om dagen så kan spotlights monteras i stort sett var som helst men minst en meter horisontellt från aggregat. Gäller tillika Led-lister men de ska inte monteras högre än under ryggstöd.

Vill du handla, men har frågor, ring oss

Bastubelysning i form av Led-lister, monterade under bastulav
Bastubelysning, led-lister monterade under bastulav
Nedan exempel på belysning i bastu, spotlights monterade vid vägg och Led-lister under bastulav
Spotlights, Downlights, Led-lister i bastu